Hjälp oss mobilisera för de statslösa palestiniernas rätt att leva!

Nu måste vi än en gång sluta upp i solidaritet med de protesterande utanför migrationsverket!

Runt 60 palestinier från Gaza har i ett halvår protesterat var dag utanför migrationsverket I Malmö. Gränsen till Gaza är stängd och migrationsverket tvingar fast palestinierna i en statslös limbo- utan rätt att leva i Sverige, utan möjlighet att ta sig hem.

Vill du vara med och mopalestinabilisera för deras sak? Skicka ett mejl till media@socialarattigheter.se.

Förra året protesterade en stor grupp palestinier från Irak av liknande anledningar. Efter stor folklig uppslutning och envis kamp tvingades migrationsverket ändra sig. Idag har nästan samtliga protesterande från Irak fått uppehållstillstånd!

Nu måste vi än en gång sluta upp i solidaritet med de som lider av migrationsverkets behandling. Tillsammans kan vi tvinga migrationsverket att följa lagen. CSR ska nu anmäla migrationsverket till Justitieombudsmannen, för att vi tycker att de bryter mot lagen genom sin långsamma behandling av palestiniernas ärenden.

I samarbete med palestinierna ska vi samtidigt driva en kampanj för att än en gång lyfta denna orättvisa. Känner du någon som skulle vilja engagera sig med kampanjen, eller är du själv sugen?

Hör av dig till media@socialarattigheter.se för att engagera dig!

Förra året tvingade vi tillsammans migrationsverket att ge asyl till de kämpande palestinierna från Irak – Nu gör vi det igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *